Paul Verhoef overhandigt eerste exemplaar boek

Directievoorzitter Paul Verhoef (van de Rabobank Voorne-Putten Rozenburg) overhandigde tijdens de Rabobank Inspiratiebijeenkomst het officiële eerste exemplaar van het boek “Inspiratie als drijfveer”. Dit 112 pagina’s tellende hard-cover full colour boek geeft een praktische kijk op ondernemerschap, met daarin ook de beste ondernemerslessen van de 25 Rabobank Inspiratiebijeenkomsten. Met een voorwoord van Professor marketing Guy Bauwen. Het boek is te koop voor € 18,50. Als u een email stuurt aan info@ceesvingerling.nl met uw gegevens, dan krijgt u het boek toegestuurd.

RAW_8499_00084

Reactie Remie Valk Van harte aanbevolen

Cees! Dat boek is echt geweldig!!! Leuke anekdotes en waarheden over het inspireren van ondernemers!!! Zeer inspirerend en pakkend!!! Ad Bevaart, Albert Heijn Heenvliet.

Inspiratie als Drijfveer - Cees Vingerling Sjaidah Mayke Niestadt Cor in 't Veld Harold Joels reactie Eva Jinek Voorbeeld Boek Inspiratie als Drijfveer inspiratie als drijfveer

“Ik kon het zaterdag niet laten alvast in je boek te beginnen. Gisteravond had ik het uit.
Heel boeiend en inspirerend!! Goed en duidelijk geschreven. Voor iedereen herkenbare situaties en goede tips voor de gemotiveerde ondernemers. Heel goed ook om mensen te motiveren eerlijk te zijn in hun contacten en in hun administratie. Ik was/ben onder de indruk.” Leen Jongejan, ExxonMobil.

“Ik heb het boek vanochtend ontvangen en al voor driekwart uitgelezen. Echt leuk en inspirerend om te lezen. Alvast heel veel succes in je nieuwe carriere. En de volgende InspiRabo ben ik graag aanwezig”. Maurice Akkerman, directeur AKPO B.V.