Service die klinkt als een Klok

Een topslager, regionale producten en een bedrijfsbezoek; drie ingrediënten voor een prachtige ondernemersbijeenkomst. Dit gecombineerd met een goede opkomst en zonnig weer, maakte van het bedrijfsbezoek aan Dick Klok Cultuurtechniek -aan de Drieëndijk in Heenvliet- voor de leden van Ondernemersvereniging Nissewaard een groot succes. Bij een ander bedrijf op bezoek gaan is voor ondernemers altijd inspirerend. Je ziet hoe een andere ondernemer bepaalde zaken aanpakt en dat brengt jezelf vaak op vernieuwende ideeën.

Een topslager, regionale producten en een bedrijfsbezoek; drie ingredriënten voor een prachtige ondernemersbijeenkomst

Van terreinbeheer voor de industrie tot het onderhoud van recreatiegebieden. Dick Klok heeft verschillende specialisten in dienst op het gebied van trekkers en werktuigen. Daarmee kunnen bijvoorbeeld voor agrariërs ronde balen worden geperst, maar ook de dijken rond een olietank worden bijgehouden. Natuurorganisaties, overheid, agrarische ondernemers, de industrie en sportclubs vormen de klanten van dit bedrijf. Maatwerkoplossingen aanbieden en service verlenen ‘die klinkt als een Klok’ zijn de kerncompetenties van het team van Dick Klok, van in totaal circa 50 medewerkers. Zijn zoon Kees – mede eigenaar, trotse papa en liefhebber van de natuur- gaf de aanwezigen verder inzicht in de kernmerken van dit prachtige familiebedrijf. Op één kaart zijn alle machines zichtbaar waar ze staan en hoeveel draaiuren ze maken. In goed overleg met alle medewerkers kon daardoor de efficiency verder worden verbeterd.

column-72

Ook Anneke Lugtenburg zit bij Dick Klok helemaal in haar passie. Ze had de streekproducten prachtig uitgestald. Lust je geen spruitjes? Nou, probeer dan de spruitjes maar eens van Bouwe Piek uit Geervliet, want dat is toch echt ‘andere koek’. Jonge akkerbouwer Arnout den Ouden is gek van piepers en alles wat je ermee kunt. Lekker vers en van dichtbij, compleet met de heerlijke uien van Wout Lugtenburg. We gaan in de toekomst vast nog meer horen van de Proefschuur. De agrarische sector vernieuwt. Topslager en traiteur Edward Wageveld maakte de rondleiding compleet met zijn enthousiasme en topkwaliteit versproducten. Met een smile vertrok ik weer naar de volgende afspraak. Er is niets mis mee om met ons koopgedrag steun te geven aan relatief duurzame regionale producten.

streekproducten

Website Dick Klok