Per 1-7-2015 voorzitter van OFS Spijkenisse

Met ingang van 1-7-2015 zal ik van Walter Kriek het voorzitterschap van de Ondernemers Federatie Spijkenisse OFS) overnemen.

Vanuit mijn functie als commercieel directeur bij de Rabobank Voorne Putten ben ik al vele jaren lid van de OFS. Ook ligt er een verbintenis met mijn andere functies. Zo ben ik onder andere lid van de Tafel van Negen waar wij ons met elkaar inzetten om op strategisch niveau de kansen van het haven- en industriegebied voor Voorne-Putten te benutten. Samen met Gerard de Haan ben ik ook voortrekker van het platform OnOvOn waarmee onderwijs, overheid en ondernemers worden vertegenwoordigd rondom thema’s als vernieuwend ondernemerschap, mens, milieu en maatschappij. Daarnaast heeft de Verkeersonderneming mij benoemd tot gebiedsregisseur Voorne-Putten en Haven.

Dit artikel staat op de website van GrootNissewaard:

http://www.grootnissewaard.nl/lees/38260/cees-vingerling-nieuwe-voorzitter-ofs#meestgelezen

Ook het Algemeen Dagblad, editie Voorne-Putten, plaatste onderstaand artikel:

AD-VP 2 april 2015