Zo’n heerlijke pizza-pannenkoek graag!

Zoals u weet kent onze regio diverse mooie parels. Mooie locaties waar we trots op mogen zijn. Af en toe is er ergens ook een kleine ‘verborgen’ parel. Stroop Pannenkoeken is daar een mooi voorbeeld van.

Deze horeca gelegenheid is gevestigd in een prachtig ingericht pandje achter één van de mooiste historische boerderijen die Voorne-Putten rijk is.

In het meest trendy pannenkoeken restaurant serveer ik de lekkerste pannenkoeken

Van binnen is het gezellig ingericht. Zéker met mooi weer is het heerlijk vertoeven op het terras, aan de rand van het groene Bernissegebied. U kunt er met de auto op het terrein parkeren en het is ook gemakkelijk met de fiets of te voet bereikbaar. Eenmaal binnen geniet u van de sfeer. Medewerkster Mariëlle de Snaijer omschrijft het mooi op haar Linked-In profiel: “In het meest trendy pannenkoeken restaurant van Nederland serveer ik de lekkerste pannenkoeken. Daarnaast heb ik ook een doel als ik werk, namelijk mijn gasten de meest prettige avond bezorgen.” Service met een smile. “Zo’n heerlijke pizza-pannenkoek, graag!” antwoorde ik en kreeg daar geen spijt van.

Column 53

Vroeger was het pand onderdeel van de boerderij van Piet Rozendaal. Lodewijk Bijl – de toenmalige Ambachtsheer van Zuidland- gaf opdracht om deze boerderij te bouwen. In hetzelfde jaar 1870 regelde hij dat er geen tolgeld meer betaald hoefde te worden tussen Zuidland en Simonshaven. Vele jaren later maakte Sander Visser een succes van De Z’landse Hoeve. Het bijgebouw van deze hoeve is het huidige Stroop Pannenkoeken, aan de Nieuwe Veerdam 2a, op de grens tussen Zuidland en Simonshaven. Van ‘high tea’ tot feesten en recepties. Van een mooi springkussen voor kinderen tot een uitgebreid assortiment pannenkoeken die ook kunnen worden afgehaald. En probeer ook eens hun heerlijke saté met dito friet. Stroop Pannenkoeken is door de jaren heen een begrip in onze regio. Mocht u een keer een fietstocht langs de Bernisse maken, geniet dan van deze tussenstop, compleet met oplaadpunt voor elektrische fietsen. Deze zaak is het hele jaar door geopend en zéker -met het oog op het komende mooie weer- uw bezoek waard.

Stroop Pannenkoeken

Website Stroop Pannenkoeken Zuidland